Friday, July 22, 2011

Hei sõbrad....
Kas saab olla veel rohkem segaduses kui mina???
Ma ei teagi mis toimub.
Täna oli väga tore päev.Küll üllatavalt megapalav kuid see ei ole ju maailmalõpp ,võtsin kiiresti midagi ette ja läksin ujuma,vesi oli täitsa ujutav.Siis suundusin linna,linna kõige kuumemale üritusele noortekale.
Okei,hetkel juhtus minuga midagi....ma ei teagi mis.Kirjutan rahulikult ja siis ühtäkki valdab mind selline imelik ja kusjuures väga imelik tunne,tahaks joosta joosta joosta.Hoian ennast kinni ,sest kuhu mul siin ikka joosta ,vastu puid pole eriti meeldiv......
Niii elan selle imeliku tundega edasi ja kriblan siia veitsa.
Jällegi palju lisatarkust ja jumala armu ajujuurtesse juurde andev noortekas lõppes...suundusin Tammsaare parki,Anetti jätsi putka juurde.Ootasin Joonat ja Ottot,seejärel läksime ostsime kõhtutäitva eine Hessburgerist ja edasi ei mäleta.Järgmisena istusime Anette.P autosse ja sõitsime Saue poole,Andu juures oli väike olemine.Mängisime jalkas,kas just mina aga siiski olin väga tubli!!!:)
Nüüd tuleb see kõige kõige diibim osa,Seidi jutt pani mu niimoodi mõtlema nagu mitteükski teine jutt kunagi üldse,peale mu päästmis otsuse!!!!
Kas ma olen tõesti õiges kohas,kas minust hoolitakse nii nagu näib ,kas minu pärast palvetatakse kui vaja.See kõlab küll egoistlikult kuid siiski see on oluline  ...
MA ARMASTAN JUMALAT!!!!

Friday, July 15, 2011

Okei ,vajun maa alla .Endal ka veits nõme olla kui lihtsalt igapäev ütlen edale ,,Roosi täna sa kirjutad blogisse kas või natuke,mitte midagi ei tohi vahele tulla!!!" .Aga kas see realiseerub?No mis te arvate.
Ma ei arvestanud oma suvega niimoodi,mul on 100 uut sõpra palju uusi tegemisi ja teine keskond mis kõik on muidugi väga hea,aga selliseks omaette olemiseks ei ole aega jäänud , niimoodi kus ma saan Jumala üksühele lihtsalt vestelda.
Las ma nüüd tuletan meelde mis mu muutusterohkes elus toimunud on....hmmm.Esimene mis pähe tuleb oli Eedu sünna.Mõnus ja hea 18:).Väga mõnus oli,tõsiselt tore,päike ,sõbrad,hea toit,ujumine ja muidugi minul isiklikult oli tol päeval Jumala kohalolu tunda!!!AWSOME!!!
Nii...Vineyardi kodugrupp...appikene kui hea seal oli.Olime ühel katusel ,päike loojus ,rääkisime diipi juttu ,palvetasime ja tegime sellist girls nighti.

Sorri mu mälu ei ole kuigi hea,ma tean ,et vahepeal on veel paljugi juhtunud aga ma vabandan ennast välja,et see blogi kirjutamine on hetkel minu jaoks üsna raskse.Aga ma saan hakkama!:)
Tänasest siis nii plaju ,et läksin noortekale.Lisanna ja Helenaga.Enne seda käisin veel Elise poolt läbi .Muuseas ta müüd Viru juures jäätsit .Kõik Vaprad ja Rikkad ja Ilusad minge ostma.Sama ka Dannyga:)
Noortekas oli väga hea.Väga mõtlemapanev jutt oli,ülistus oli ka super.Aga ma arvan ei ma tean,et asi on hetkel minus ,olen vist veits liiga väsinud ja selline zombi ,et midagi diipi teha:(
peale noortekat helistas Elise oma SOS telefonil millele vastan muidugi mina....:)Saab aidata,ja oma inglisekeele oskust arendada,oskust mida polegi.Mingi hetk olime juba Danny juures ja siis olin juba bussikas Helena ja Anetega.Täiega armastan teid!!!!Tänks,et olemas olete.
Lihtsalt kõik läheb nii kiirest ja samas ka aeglaselt .Ma olen täiega segaduses ....ei teagi mida teha.Nüüd ma tean mida Ollikad ütleksid.Pöördu Jumala poole ,aga kui ma olenseda juba teinud ...ma tean ,et ei tohi alla anda ,aga mul on selline tunne,et see varsti juhtub.Lähiajal  võiks midagi väga võimast juhtuda ,see annaks mulle usku!
Ahja ,ma sheerin teiega mõningaid pilte.Ja sellega seoses tuli meelde,et meie tore Sken käis Tallinnas.Täiega äge aeg oli.Ja sellega seoses tuli mulle meelde see








Üks väga tore õhtu koos väga toredate sõpsidega!