Thursday, June 23, 2011

Miks on üks hetk kõik nii hästi ja teine juba nutune?Miks me muutume oma kõige parimte sõpradega kaugeks?Miks peab nii raske olema?
Ainus vastus mis mul sellele on ,et Jumal paneb meie teele raskusi mis tuleb ülteda ja mis teebgi meid tugevaks.
Eile oli oodata toredat jaanipäeva mis ei kukkunud küll nii välja.Oli tülitsemist ,nutmist ja enneolematut tühjuse tunnet.Jalutasin üksi selle inimtühja küla peal ,kus kõik magasid välja eilset  23.kuupäeva pohmakat.Laulsin omatte....ja palvetasin.
Ma tean ,et isegi kui kedagi polnud võis minust jääda mõnele inimesele ikkagi selline tobe arvamus,kuid mul täiega ükskõik ,sest mul oli tol hetkel päeva kõige parem tunne.
Kui on lahkarvamusi kas siis ei oleks parem eraldi olla mõnda aega?Kas teised peavad seda koguaeg kuulma kuidas kaks inimest tülitsevad?
Sinnamaani kus laagri rong peatus oli kõik ilus ,sinnamaani kus me emapsi ja issiga koju läksime oli kõik ilus ,mõtelsin ,et see peabgi nii jääma.Aga juba täna ma pettusin.

Ma ei taha olla kurb!Tahan olla õnnelik isegi kui on väga palju halba ühel hetkel.Niisiis ,et oma tuju tõsta räägin teile lastelaagrist.
Andu ja mina olime grupijuhid ja muidugi parimad.....:)
Laagrit võiks kirjelada ,aga kuna mu näpud on nii väsinud siis ütlen lühidalt ,et see oli lihtsalt nii mõtlemapanev ,täis emotsioone ,väiksed lapsed on küll üle visanud kui nad on ka maailma kõige armsamad,JUMAL OLI NIIINIII KOHAL!
Tahan tänada kõiki kes selle laagri nii toredaks tegid!Eriti kaas grupijuhti ja oma grupi põnne:D
Homme on minek noortekale ja sealt juba Sauele ,kus saab vahva omlema.Kavatsen homme kaua üleval olla ja nautsida kvaliteet aega!
God bless you!
















Wednesday, June 15, 2011

Sõbrad!

Heloooou
Eile käisin empsiga Tartus.Chill oli.Sain aru ,et see on lihtsalt megag ,et suguvõsas nii ägedad inimesed on.Seeselleks,käisin kaltsukates,sain endale ühed platvormid ja ROOSA kampsuni:)
Ei tea miks üldse raisata raha mingisuguste Cucci ja Sutsi asjade peale?
Jumal on meid nii paljusid õnnistanud ,et meil üldse riideid ,süüa,elukoht,sõbrad ja pere on.
Tänasest siis nii palju,et läksin suurte ootuste ja lootustega Gag-i jutule,ega ma sealt midagi väga head ei oodanudgi ja ega seda juhtundugi.Ei saa sinna kooli.Pettumus,see oleks täpselt hea olnud.Aga siis hakkasime empsiga mõtlema Kunstikooli peale .See oleks väga vägev.Tädi andis ka täiega indu juurde ja nüüd on see soov ,et tahaks sinna.Kui see väga teie aega ei võta siis paluksin teil sellepärast palvetada,sest see on mulle tõesti väga oluline.Muidugi teen seda ise ka.
Pärast seda masendavat olukorda läksime empsiga lõbustuseks kinno.Nimelt käisime Arthurit vaatamas:) .Eks ma siis soovitan -see oli päris hea.
Aga põhiteema mis on ,on siiski koolilõpupiknik mis toiumus pühapäeval .Mega fun oli,jumal oli sajaga kohal:)









Pühapäeval käisin Greetega ujumas ka
Olen hullult õnnelik ,et sain selle tüdrukuga kahekesti ka veits olla .Seda ei juhtu tihti.Teadmiseks sulle,et kui sa loed seda siis mega palju õnnistusi ,kallisi ja mainin ära ,et sa oled vägavägaväga super sõbradda ja üks neist neljast kes on mulle hullult kallid ja olnud mu kõrval koguselle aja! 



Ühel ilusal suvepäeval käisin ma ka Ollikatega rannas
Hästipalju inimesi sai lõpuks kokku ja veetsid hullult toredat aega koos!
(kui ma juba sellest rääkinud pole-.-)
Aga noh mida rohkem seda uhkem!







                                                                  Ja siis muidugi see!!!!

Ja siis muidugi see!!!!

Friday, June 10, 2011

Rõõmu kui palju....

Lihtsalt pole aega.....pole pole pole.
Alustan siis Muhumaa reisist oma super sõpsidega.Nimelt läksime me Grete vanaisa juurde.Ma ei oska seda sõnadesse panna,suvi oli lihtsalt nii kohal.Samas nendel kolmel päeval ei olnud mitte üldsegi Jumala lähedal.
Kohe väga kaugel olin.
Aga nüüd olen ma seal alguse punktis tagasi ,kus ma tundsin jumalat kohe väga hästi.Jah,ma palvetasin sellepärast ,et see aeg tuleks ja nüüd see tuligi.Äitäh sulle!
Muhust siis veel nii palju,et me saime need suured uksed värvitud väga korralikult ,saime rataste pärast õiendatud ,korraldasime paraja segaduse aga lihtsalt meil on juba nii ,et kõik sujub lõpuks hästi! Kas ma valetan?!Ei tea.....
Vähemalt ma tahan ,et see oleks nii:)



























Tuli siis tuli palju pilte,mina vaataksin neid rõõmuga!:)
Aga tänsest päevast siis niipalju,et olin koos Ollikatega Pirital.Vesi oli päris soe ,10 kraadi.Kuigi vesi nii soe oli läksime me ikka ujuma.Mõnus karastus.Natusime rannamõnusid ,mängisime võku.rääkisime ,sõime jäätsist ,nersime ,kuulasime muusikat,PÄEVITASIME. Ja veetsime koos toredalt aega.
Pärast seda läksime mc-i .Peaks mainima ,et minge ostke kõik seda kohutavat jäätise kokteili ,ja seiske sabas sellepärast ,et kõik masinad lihtsalt korraga surevad välja!!!-.-
Aga oma söögi ja joogi sain ma kätte,niiet mis ma ikka virisen.
Tänane noortekas oli lihtsalt FANTASTILINE.See on see koht mis on mulle kõige rohkem hinge läinud ja kus ma sain kõige rohkem Jumalat tunda.Mõtlesin järsku,et mul on lihtsalt sellel hetkel ,sellel momendil nii hea olla,et see võikski jääda alatiseks nii.
Pärast seda suunusime Anettega Kalju kogudusse,kus ootas meid Elise!!
Ta on lihtsalt nii kallis,tegelt tema mind Olevistesse tõigi ja ma pole temaga saanud üldse viimasel ajal rääkida,aga ma tõesti püüan seda parandada
Siis tulid mu kõige cuulimad vanemad mulle järgi ja me sõitsime koju ainult naeredes,on nad ikka kanapead mul!:)