Monday, May 30, 2011

Hetke seisuga olen ma aru saanud ,et viimasel ajal ma olen kohutavalt halb blogija.......
Tahtsin öelda tere teile kõigile ja küsida kuidas läheb?!
Mainin ära veel ,et suvi tuleb väga võimas .Tulemas on -3D laager,Olli laager,Punkti laager,Koolilõpupiknik,Anette lõputöö esitlemine ja ta lõpetamine!,Muhusse minek,Rõugesse minek ......ja see suvi ma kavatsen veeta võimalikult kvaliteetset aega ehk siis oma kõige lähedamaste sõprade seltsis nendeks on Anni,Grete,Anette,Vanessa.Tartu on ka väga südamelähedane ja seal olevad inimesed keda ma lihtsalt nii paaniliselt igatse,ja muidugi nii palju kui võimalik Ollikatega koos olla.
Mu päevad on möödunud üpris hästi.......tegelt mis ma ikka kaeblen, nagu eelmises postituses öeldud siis mul on kõik olemas.Sõbrad ,pere ja mu ümber  armastavad inimesed.
Täna oli tore,käisin Vanessa ja Anettega kinos.Ma juba teatsin mis sealt tuleb,Väga palju seda mitte kõrvus helisevat naeru:) Ühesõnaga Vanessa ei naera nagu teised NORMAALSED inimesed,see on kuidagi.......kaamli moodi.
Täna juhtus üks kohutavamaid asju üle pika aja.Läksin oma väga väga väga kalli Anniga tülli,õnneks see lahenes hästi.Leppisime ära,ja see muutis järjekordselt mu mõtlemist.Tahan ütleda ,et ma lihtsalt armastan teda.See post ongi vist rohkem Annile suunatud,sa võiks seda lugeda!:)
Tahan ütleda ,et haiglast välja saades olin ma kohutavalt positiivne ja kõik ütlesid ,et see ei ole nii,et on ka negatiivseid külgi ja nendega peab ära harju.Lihtsalt tol ajal haiglas oli kõik niii üksluine ja kõik oli sama ,ei saan katsetada midagi.Ja see muutisgi mu nii naiivseks.Samas väga otsekoheseks.Ja nüüd on käes see aeg kui ma olen selline ükskõikne ,olen muutumas vist vanaks minaks ,mida ma sugugi ei taha,ja palun öelge kõik mulle kui te märkate ,et olen jälle muutunud ülbeks ja pealiskautseks.Ma üritan muuta ennast kohutavalt .Samas me muutume ju iga sekundiga....aina muutume ja muutume.

Friday, May 27, 2011

Jube raksed ajad on.......ma ei saa midagi aru,samas olen ka väga õnnelik,eile sõitsin nõmmelt koju ja terve tee lihtsalt naersin,kusjuures üksi.....Jaaa ,ma ei taha teda mida nad minust mõtlesid,need kaasreisijad.
Eilne päev oli kordaläinud.Hommiku poole läksin oma eelmise klassiga nukuteatrisse,täiega chill oli:)
Peale seda sain Jakiga kokku,läksime mäkki ja siis nõmmele.Järjekordselt chill oli.
Ega mul rohkem polegi midagi rääkida ,sesmõttes ,et mul läheb kõik väga hästi.
Tahtis mainida ,et ma olen üliüliüli tänulik jumalale ,et ta on mind nii õnnistanud.Mul on super tore perekond ,mega haed sõbrad kes hoolivad ja mul on kõik olemas,missiis ,et mul ei mingit läpakat ja niipalju riideid kui mõnel aga siiski mul on kõik vajalik olemas.
God is awsome.Ma olen tänulik sulle Oleviste eest,et sa oled mind kokku viinud nii toredate inimestega.

Tuesday, May 24, 2011

Tuleb tõdeda seda,et ma pole siia jälle jõudnud kirjutada....
Aga nüüd ma parandan seda.
Nii alustame Pühapäevas.Pühapäeval läksin ma teenistusele,see polnud kuigi raske arvestades sellega ,et teenistus hakkab kell 12 ja mina läksin magama kuskil väga öösel.Igatahes,päeva alguses peale teenistust tundsin ,et see päev ei lähe kuidagi korda.Aga ma eksisin.Hiljem läksime Joosepi ja ta tüdrukuga sööma.Sõime ära ,läksid nemad kinno ja ma chillisin niisama.Sõitsin koju,läksin korraks Anettega välja ja siis linna tagasi.Linnas läksin Vineyardi teenistusele.Vinge oli.Pärast seda chillisime Anete ja teistega veits linna peal ja siis juba Anete poole.Plaan oli tema poole ööseks jääda aga ja kus sa sellega,mu armas isa sõitis värava taha ja viis mu koju:) Aga ikkagist üli hea päev oli.Äitäh teile!
Eilsest siis: Olin kodus ,tegime empsiga rabarberi kooki ja niisama lollitasime,uskuge mind mu emps on nagu alaealine.......üli armas mulle.
Peale seda tulid Anni ja Anette minu poole,läksime linna,naersime kadestasime neid kes shoppasid ja niisama chillisime.
Ja nüüd siis tänane päev.Täna olin ka empsiga kodus nagu tavaliselt,käisin koolist läbi ,ja siis Anette ja Anniga välja.Tegime NALJA.Aljoza(inside jokes)
Sain teada,et Magi ei tulegi seisule:D aga pole midagi,meil saab väga fun olema.
Suvi tuleb ka mega awsome:3d ,Oleviste,Punkti,Ülle laager hmm,muhusse kindlasti.....ja palju muud:)

Saturday, May 21, 2011

Heips.
Pole siia jälle teab kui ammu kirjutanud.Lihtsalt uskuge või mitte ,inimesel kes ei käi koolis on suhteliselt kiire:)
Igatahes, head uudised ma saan võibolla Gag-i sisse.See oleks ülimalt awsome.
Eilsest siis
Läksime Grete ja Anettega linna,veits chillisime ja siis läksime kinno,Magnus tuli ka.
Piraate vaatama....päris hea oli.
peale seda läksime noortekale.Päris hea oli.....ei tegelt noortekas on alati üli südamesse minev.
See päev oli täies -naeru,rõõmupisaraid,kurbust,veel kord naeru...okei ,ei lähe poeetiliseks.
See oli väga tore päev

Monday, May 16, 2011

Hei
Ma väg vabandan ,et pole lihtsalt niipikka aega siia kirjutanud-.- Ise ka pettunud endas.
Aga no kust nüüd alata.Räägime reedest.
Lihtsalt mainin ,et vääga vääga chill oli.Päeval sain Joosepi ja Magiga kokku.Chillisime veits vanalinnas ,ja siis läks Magnus koju.Jäime Joosepiga omapead.Käisime veel veidi ringi ja siis läks ka joosep koju.Aga no ,õhtul saime me kõik jälle kokku.
Niisiis ,läksin Mäci -üksi ...Ja siis helistas Andu.Rääkisime veits ja ta tuli ka sööma.Sõime ära ja läksime mingit üli chilli videot tegema.Mis värk on.Ma olin just see päev hirmus kurb ja masendunud,ja siis seal videos pidin mängima poritiivset kuju.Aga noh ,enda arust tulin ma sellega hästi toime:D
Veetsime veel veits aega ja oligi õhtu käes.Läksime Olli.Te ei kujuta ette kui õnnelik ma olin ,et Anni ja Grete ka tulid.Ma tean ,et ma ei näidanud seda just kõige paremini välja aga ma olin meeletult õnnelik.
Olevistes oli mõnus nagu ikka.Ülistus oli super.Kõik oli suurepärane.Peale teenistust tutvustasin Annile ja Gretele ka teisi  ollikaid:)
Point on selles ,et Annile ja Gretele meeldis .
Laupäev-Läksin Amanda sünnale.Mega fun oli.Pärast seda läksime Rando sünnale ja ka seal oli mega fun.Nii istusime autosse.Kui alguses meid oli autos vaid 3 siis nüüd oli meid 7.Mis te arvate kas mahtusime ära-.-Aga niihea autojuht kui Anete on ,tulime me toime.Läksime Roc Al Maresse .Võtsime Seidi peale.siis oli meid juba 8.Edasi sõitsime Vinjardisse.Vaatasime seda üli lootustäratavat eurovisiooni.
Nüüd on mu käed väsinud:D Ei saa parata. 
Igatahes ,sellest ajast millal ma pole kirjutanud on mul kõik väga hästi läinud.

Thursday, May 12, 2011

Ühesõnaga ma ei mäleta midagi enne kolmapäeva,tõsiselt nagu,lihtsalt ei tule meelde.Uskuge mind,ma ju üritan!
Igatahes,eilsest siis.Üli awsome päev oli.Aguses mõtlesime minna ,Joosepi ja teiste ollikatega kinno võikuhugi,aga yeaaah rightt,sellise ilmaga.Never.Hmm...linnas on ka pointless timmida kui seal nii palju oldud.Mõtlesime siis ,et läheks minupoole.Veits organiseerisime eelnev päev ja siis oligi käes kolmapäev.Alguses sain Anette ja Greetega kokku ja läksime veits chillima,kaltukatesse ja siis edasi juba linna.Saime kokku Karmeni ja Carruga.Nunnukad on nad mul.
Igatahes.Mõne ajapärast sain kokku Joosepi,Anete,Andu,Elise ja Magiga.Siis suundusime marsa peale.Ja üllaülla ,Gretz ja Anette olid ka seal:) Üli chill oli neid kõiki supper toredadid inimesi neile tutvustada.
Nii läksime marsa peale .Sõitsime sinna (kolkasse) Igatahes parem kui SAUE eks?!:D
Ei tegelt see pole üldse kolgas .

























Ma ei hakka seda megaõhtut sõnadesse panema,ülivonge oli.panen siia pilte.Ja täiega kordame!

Monday, May 9, 2011

Kuigi järgmise reedeni on korralikult aega,ikkagi ma ootan seda tohutult.Olen aru saanud ,et Oleviste on täpselt õige koht mulle,kus ma saan oma austust jumala vastu välja näidata.Michael ütles ,et me oleme alles niiöelda beebikristlased.Me ei peagi kohe jumala kohalolu nii tugevalt tunnetama.Aga ma olen teinud edusamme ,ja kui ma tunnen jumalat enda juures ,siis see on lihtsalt nii awsome tunne.
Täna on siis selline plaan ,et lähhen Michaelile linna vasstu ja siis sõidame Jürri.Sellel poisil on õnne.Ta võitis endale veel ühe läpaka,ja nüüd saab selle siit kätte.Ma siis aitan tal leida selle aadressi üles leida,eks saab veits seigeldud seal tehaste vahel.Nimest on aadress Põrguvälja tee 3.Kes teab see võib aidata.
















Ma panin siia mõned pildid Magi sünnast.

Sunday, May 8, 2011

See nädal tõotab tulla hea.
Üleeile oli siis ollis noortekas,nii mõnus oli.Enne seda sain ma Magnusega kokku.Käisime söömas ja siis läksime Rotermanni istuma.Ja mis plaan Jumalal on ?!Et me lõhki läheks:)? Nimelt kui olime ära käinud Hessis ,ja võtnud mõlemad ühe korraliku eine ,siis kutsuti meid jäätisesöömis võistlusele.Selle eesmärk oli süüa 15 sekundiga jäätis ära.ilmselgelt tundus see mulle võimatu.Aga näed üks tüdruk sai sellega hakkama .Hiljem pakuti meile veel tastu jäätiseid ,neid me küll ära ei söönud aga viisime olevistesse.Ollis tegi ruumi Michael.Kõik oli nii mõnus!
Teema oli täpselt mulle.Päeval ma olin pikalt mõelnud kas ma viitsin täna biiblit lugeda,kuid võtsin ennast kokku ja ikkagi lugesin.See on juba nii ,et mõndadel päevadel ei ole üldse sellist tahet.Igatahes,noortekal räägiti täpselt :mis te arvate milles?Piibli lugemisest.Jumal tuli mu hinge veel rohkem!
Peale jutlust,läksime näksima ,laud oli kaetud jne.Ja cmoooon,Magil oli sünna ju.Siis tõstsime teda ka üle KUUSTEIST KORDA!
Eile läksin Magnuse poole.Seal tähistati tema sünnat.Üli chill oli:) Hüppasime Joosepiga batuudil ja ma lendasin sõnaotsesmõttes väga kõrgele.Väääääga kipa.
Magi jäi ka rahule .Nii õnnelik ta üle.
Pärast tuli issi järgi.Läksime Prismasse ,kuna see on ainuke normaalne pood mis pärast kümmet ka lahti on veel.Ostsime emmele igast nänni ja värki,emadepäevaks no.
Täna hommikul ma ärkasin kuskil kella kuuest.Läksin alla korrusele küpsisekooki tegema.Näm.
Koristasin ära ja äratasin empsi üle ,tegin talle suure kallistuse ja andsin kaardi ,koogi,ja kingituse üle.:)
Super emps on mul!:)
Aga ma loodan ,et tänane päev tuleb ka awsome !
Lisan veel millalgi Magi sünnast pilte kui need veebi tulevad!

Thursday, May 5, 2011






















Seal oli taevas sinisem ja rohi rohelisem.See linn oli täpselt mulle mõeldud.Nii mõnus oli.Inimesed olid sõbralikud ,enesekindlad ja mis kõigetähtsam naeratasid ...
Et mitte nii poeetiliseks minna siis lisan siia ,et seal oli imeliselt hea shoppata,hinnad olid nii all kui vähegi saab .100 euro eest sain ma endale kaks koti täit asju,3 paari jalatseid,2 kleiti,retuusid ja hulgaliselt ehteid.Ohhh,heaveeen!
Esmaspäeval ,käisin mägedes.Camooooon,see oli lihtsalt nii ilus.Need väiksed tänavad.......

Eelmistest päevades siis nii palju ,et käsin mingipäev Ermoga väljas,ta aitas mind kohutavalt,pani aru pähe...:)
See inimene ei peagi olema mu sõber ,kui ma olen nii paha ja sallimatu...
Anni,Greete,Vanessa ja Anette käisid minu pool...Nad on ikka üle kõige
Homme lähen olli noortekale,hullult ootan!:)